Dušanu Žniderju za 50 let

V mesecu juliju oziroma točno 21.07.2013 je naš član Dušan Žnidar dopolnil lep jubilej – 50 let.

Dušan je ves čas, vse od 28.08.1975, ko je kot dvanajst letni pionir vstopil v gasilske vrste prostovoljnega gasilskega društva Lokrovec-Dobrova, aktivno sodeloval pri razvoju društva, se strokovno usposabljal, napredoval in opravljal odgovorne funkcije.

Poleg osnovnega tečaja za gasilca, je opravil še tečaje za strojnika, vodjo enote, vodjo skupine, vodjo enot, tečaj za uporabnika dihalnega aparata in tečaj za sodnika gasilskih in gasilsko – športnih disciplin.
S stalnim izobraževanjem je pridobil čine gasilca,gasilca I. stopnje, nižji gasilski častnik, gasilski častnik in gasilski častnik I. stopnje. Od pomembnih funkcij, je bil štiri leta poveljnik gasilske enote 2. Kategorije.
Za svoje dolgoletno delo je prejel poleg priznanj in pohval še značko za dolgoletno delo – 30 let in gasilsko plamenico III. stopnje.

Dušan, za tvoje delo in prispevek k razvoju društva se ti gasilke in gasilci PGD Lokrovec-Dobrova posebej zahvaljujemo, ob tvojem jubileju pa ti članice in člani želimo vse najboljše, obilo zdravja, sreče in zadovoljstva tako v gasilstvu kot osebnem življenju.

Lokrovec, 12.08.2013

za PGD Lokrovec-Dobrova
Drago Lipovšek

Ta vnos je bil objavljen v jubileji. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje je zaprto.