Gvidu Paru za 50 let

Zadnji dan meseca avgusta – 31.08.2013 – je naš član, Gvido Par dopolnil lep jubilej – 50 let.
Gvido se je kot dvanajst letni pionir 28.08.1975 leta vpisal v gasilsko društvo Lokrovec- Dobrova. V svojem osemintrideset letnem članstvu v društvu je s svojim delom na organizacijskem področju, vzdrževanju gasilskega doma, opreme in izobraževanju na operativnem delu veliko prispeval k uspešnemu razvoju, delovanju in ugledu društva.
Opravil je tečaj za vodjo enot in pridobil čin gasilski častnik I. stopnje. Eno mandatno obdobje je bil predsednik GD, danes pa je že drugi mandat predsednik nadzornega odbora društva.

V društvu pa mu izrekamo veliko » HVALA « za prispevek in delo na vzporednih dejavnostih, ki krasijo naše društvo. Bil je pobudnik in gonilna sila pri izdelavi in postavitvi 5 metrskega adventnega venca, ob božiču postavitvi klasičnih in kasneje živih jaslic in izdelavi, nošenju in postavitvi 20 in več metrske velikonočne butare pri cerkvi sv Duha.
Za svoje delo je poleg zahval in diplom prejel še značko za 30 let dela in priznanje gasilske zveze III. In II. stopnje.

Gvido, ob tvojem jubileju ti članice in člani PGD Lokrovec – Dobrova želimo vse najboljše, veliko zdravja, sreče in zadovoljstva, lahko rečemo kar v krogu gasilcev, ker so tako ali tako vsi odrasli člani tvoje družine, ( upamo, da bo tudi najmlajši šel po dedijevih stopinjah ) člani GD.

Lokrovec, 3. September 2013

za PGD Lokrovec – Dobrova
Drago Lipovšek

Ta vnos je bil objavljen v jubileji. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje je zaprto.