Srečku Pliberšku za 50 let

Meseca februarja, točno 22.02.2012 je Srečko, po gasilsko in domače Sreči praznoval srečanje z Abrahamom.

Sreči  je kot 8 letni pionir po logiki sledil stopinjam očeta Jožeta gasilec, mama Anica gasilka, starejši brat Zvone gasilec in je tako 12.04 1970 leta še sam vstopil v pionirske vrste  gasilskega  društva Lokrovec. Na operativnem področju je aktivno  sodeloval tako v pionirskih, mladinskih in « A« in »B« članskih desetinah. Rezultat dobrega dela vseh enot so številna priznanja in pokali, ki krasijo vitrine v našem domu. Na osnovi stalnega izpopolnjevanja in izobraževanja je leta 1981 pridobil čin gasilca I. stopnje, leta 1983 čin gasilca II. stopnje, leta 1997 čin gasilskega častnika I. stopnje in leta 2002 čin gasilskega častnika II. stopnje. V društvu je opravljal odgovorne funkcije, med drugim je bil vodja oddelka-desetar in podpoveljnik gasilske enote 3. kategorije. Poleg operativnega dela je prav tako aktivno sodeloval  pri organizaciji raznih prireditev, urejanju doma in okolice ter izgradnji gasilskega doma.

Za dobro delo v društvu, za dobre rezultate na tekmovanjih, za uspešne intervencije in pomoč pri ostalih naravnih nesrečah je prejel  številna društvena in občinska priznanja, diplome in zahvale, med drugim priznanje gasilske zveze Celje I. in II. stopnje.

Sreči, gasilke in gasilci PGD Lokrovec-Dobrova ti ob tvojem jubileju iskreno čestitamo, želimo obilo zdravja in uspehov v osebnem-družinskem življenju, športu in druženja v gasilstvu.

Lokrovec, 22.05.2012
za PGD Lokrovec – Dobrova
Drago Lipovšek

Ta vnos je bil objavljen v jubileji. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje je zaprto.